dagens ''vill ha''


allt är från Acne

söndag


Sitter här med nackspärr, en mystisk knöl på halsen och ont i halsen,huvudet, ögon osv osv, inte kul. Händer nog inte mycket kul idag. Hade tänkt att byta i kaninburen och städa lite men eftersom jag är så gott som handikappad förtillfället så kommer väl inte det funka så bra. Blir väl en dag med film och tvspel, (ehehe ovanligt?) sen så ska jag försöka plugga lite också. Ett plus för dagen är att det är plusgrader ute iaf(!!!)
c'ya

tråååkigt



gief

Bilder från igår



drar nuu


Försökte ta en bild på kvällens outfit men fick inga bra så bjuder på en oseriös där man inte ser nått, men har iaf en skinn/mc/biker(?)inspirerad klänning från hm. Men tar ju med kameran ikväll så knske kommer upp nån fin bild imorgon, byebye.

godmorgon

Sitter här och beundrar blonda kvinnors hår, är så sugen på att bli blond, men det är inte min stil, kanske? Vet inte om jag skulle passa i det, hah. Fast jag är ju faktiskt naturligt blond. Funderar iaf på lite ljusbrunare/mörkblondt hår till sommaren, våren? Fast har ju lovat mig själv att hålla fast i mörkt hår nu ju... Fast det är så jävla jobbigt att färga utväxten hela tiden.. Hjälp.

SAKNAAAR


Det var en av dom bästaste kvällarna någonsin.

r.i.p<3


Min trogna älsklingsglass som tjänat mig länge tog slut ikväll, låt den vila i frid i mina fettvalkar<3

lägesrapport

Idag sov jag och Erica till tolv, sen drog hon hem vid ett. Sen dess har jag typ kollat tv, suttit vid datan, spelat Halo, provat kläder, pratat med Jennifer i telefon osv osv. Imorgon händer det grejer, ska fira Elin som fyllt 16!
Nu ska jag gå och övertala någon stackars familjemedlem att se nån film med mig, men vi hörs senare/imorgon!

gillar mitt nya nagellack


Onsdag

Åkte till gävle med famijen och shoppa litehehe.

ring, cirkus 40kronor på bikbok.

strumpbyxor med söm på baksidan av benet från bikbok tyyp 80spänn och nagelacket är från lindex, depend nr188

väst från lindex 99:- på reaan

snart komsi erica hit o bakis bullizzar med mej !

chacha bloggen

Sitter och lyssnar på musik, ska snart till coop eller nått och handlas, haha (Y) Erica skulle igentligen komma hit ikväll och baka bullar med mig men så vart det inte, förhoppningsvis imorgon istället! Det var kul med Jennifer och Henrik idag iaf, haha, även fast dom inte var så sociala, ehehe.

Drag me to hell



Jennifer coh jag såg på drag me to hell igår, haha, den var så dålig och läskig, haha. Enda filmen jag skrikit till, haha vi satt o skrek och skratta åt den hela tiden. Vet inte om det är nån jag rekomenderar för den var så dåligt gjord och sluta så himla dåligt.

Tisdag


Köpte torgvantar på monki igår för löjliga 10:- på rean.

Tröjan från monki.

Leggins från gina tricot, 199:-

Idag matchar jag legginsen med ett vitt line och halsband från gina tricot. Nu ska jag fixa mig och sen tar jag och Jennifer bussen in till uppsala och träffar Henrik.

Måndag



dagens dårå med brorsans baseballjacka.


åkte in till stan med amanda, shoppa lite och åt på cupido.

nu är jennifer här. sitter och chattar med henrik, ska snart se på film och äta popcorn. uppdaterar mer imorgon, chacha.
btw, tröjan på bilden köpte jag idag på monki, 30:-, hahaha, fett värt.

S.Darko



Var ju så klart tvungen att se ''uppföjaren'' till Donnie Darko, S.Darko, om man nu kan kan kalla den uppföljare för det är exakt samma story bara det att det handlar om donnies lillasyster några år senare. Och då menar jag verkligen exakt samma grej, det händer massa skumma saker, jorden ska gå under, dom reser fram och tillbaka i tiden, en kille dör och hela jorden räddas. Känns verkligen som ''Åh jag såg donnie darko och jag gilla den, nu ska jag göra en likadan film, hm, jag kallar det uppföljaren''.
Första halvan var helt wtf det här suger, men sen började jag faktiskt gilla den. Och när Jeremy kom in i bild så såg man ju genast att det var en brunhårig Jasper Cullen.
Men iaf, om man gillar Donnie Darko så ska man väl se den här också. Även fast Donnie Darko är bättre.

Första dagen på lovet och jag stannar inne framför datorn och ser på film hela dagen, such a carro thing to do.

Sonia Rykiel pour h&m


Det mesta var för färglatt för mig men dom här tre gillar jag starkt, lite tveksam på den gula men den är ändå fin. Skulle gärna vilja beställa hem nått av det innan det är slutsålt men så blir det nog inte pga av brist på pengar för tillfället. Men på måndag trillar förhoppningvis lite slantar in så kanske att jag har tur att hitta nått på stan då.

Donnie Darko




Tror rätt många har sett den, men om ni inte har det så är det ett måste. Vet inte hur jag ska beskriva den men den är verkligen bra och så fin.

kategorier 2

Nu har jag sorterat in alla inlägg i kategorier & lagt till film kategorin. Har ni nå synpunkter eller önskemål osv så är det ju bara att lämna en kommentar.

pulka med klassen



Kategorier

Har börjat sortera alla inlägg i kategorier nu.

Allmänt
Vardagliga saker, vad jag gör, bilder från när jag är med kompisar och sånt.

Carrolaijn
Mina tavlor, bilder och annat jag gjort.

Musik
Musik helt enkelt

Kläder
Dagens outfit, tips, kläder i allmänhet

Ska nog lägga till några fler kategorier, film t.ex., fast det gör jag imorgon, om jag hinner/orkar. Känns som klockan är två timmar mer än vad den igentligen är, är helt slut. Skulle se på Donnie Darko, men det blev helt sneknullat så det blir förhoppningsvis av imorgon. Ska nog gå och sova faktiskt, kommer bli en lång dag imorgon. Vad jag ska göra imorgon? Det får ni se då.

carrolaijn


familjen - det snurrar i min skalle


fredagens





Fredag


Igår efter skolan vandrade jag och jennifer den 30-45min långa skitkalla vägen hem till henne för att spela lite wiifit(?) och äta hamburgare.
Idag klarade jag av det sista provet innan lovet och nu väntar lite mer än en veckas tid av chill och roliga saker.
Vi var även på teater med klassen, Den blomstertid som kommer, och den var väl baserad på mordet på Therese Johansson Rojo, bra var den iaf.
Slänger in en dagens senare också!

Tisdag


Luta dig framåt,fixa håret, pluta med läpparna och visa ditt braceface-posen. Fick också censurera lite barnförbjudet. Men det blev vackert, eller?
dagens; svart cardigan från hm, linne från jc, leggins från gina tricot, lite jetset och kängor från hm.

värt att lägga pengar på?


eller kommer man tröttna? iaf så jävla snygg så hoppas på att den blir min

''jag leker att jag saknar dig och njuter av känslan''




söndagens



1 2 3 4


ja tack


modekungen

ellos.se


Hitta lite snygga boots hos ellos, för cirkus en tusenlapp styck är dom dina. Eller så pimpar du dina gamla skor med ett shysst skosmycke för 259spänn.

haha

gjorde nyss en animationsak(?) med massa bilder på mig i olika frisyrer/stilar, haha, herregud. vet inte om jag vågar visa det, nån som är intresserad av att se eller? den innehåller 23bilder iaf o då har jag inte ens lyckas fått med allt pga att jag raderat massa bilder på mig själv från förr, så om nån sitter o håller på lite goa bilder på mig så kan den ju skicka dom till [email protected].

lekte med lite bilder





såg nya beckfilmen nyss också, den får godkänt, fast gillar inte beck, irene huss är bäst.

fredag

Objects of my affection går på repeat och jag är hungrig.
Helgens planer:
Fredag -Äntligen fredag, ska bara sitta hemma och måla, lyssna på musik, läsa bloggar och kolla på film. Allt jag är bäst på, och ja jag gillar att vara ensam, så skönt att göra vad man vill. Ska nog se på Dirty Dancing. För ett år sen såg jag på den varje dag ibland, iaf varje helg, och ja det beror nog på den underbara musiken i filmen. Nu har jag inte sett på den på väldigt länge men såg att den gick på tv igår så blev så sugen på den.
Lördag -Middag med familjen och vänner till familjen.
Söndag -Alla hjärtans dag, ensam. Det ska ju gå många bra kärleksfilmer på tv så jag klarar mig nog väldigt bra.
Blir alltså en helhelg hemma troligtvis, första gången på länge.

åh mamma


peter, bjorn & john


torsdag



Skrev nationella i skolan. Sen åkte jag och jennifer hem till mig och såg film och baka muffins. Såg Min hund skip, eller vad den heter? haha, My blueberry nights (tror jag den hette) och sen kolla vi på the Hills och the City, haha vi har sånt chill liv

where do you go to my lovely


seriöst ellehhh




dags att tvätta spegeln ellehhh?





brevbilder


smarta ylva drog i gång en cool grej, brevbilder . ett konstprojekt som går ut på att man ska skicka runt bilder mellan personer som jobbar ihop en bild tillsammans.
den här har jag och stina k. of the bauers gjort!

die antwoord


1:12-1:17<3 hahaha

onsdag


såhär fin var jag idag.

bjuder på en låt;


haha btw mina ben är ju inte så smala som på bilden, gjorde en kissie.

L'Anarchie pour le UK


hitta dom här och en snygg tisha i brevlådan idag, så lycklig nu.

todayens, svengelska ftw

'
hahaha, svårt att ta bild på sig själv, ville bara visa upp min fläta, ehehhe? nej men jag älskar flättrenden, fast jag har så kort hår så kan inte ha en såndär lång fin som hänger fram

poserN^asså seriöst har fått värsta näskomplexet nu, var nån tvungen att skriva att jag hade fin näsa eller, har ju börjat kolla på den nu bara därför, hahaha nej men jävligt stort tack till den som skrev det! (haha den drev säkert bara med mig...)

dagens


kissie-näsa?

ska nog börja med dagens outfit, eller va säger ni`? haha behöver iaf träna på att ta bilder på mig själv.
väldigt enkel outfit men iaf; tröjan kommer från H&M, linnet jag har under är från JC, leggins = gina & smycken från lindex, klart slut.

btw, hahaha kulmage på första bilden eller? erica, vi måste verkligen börja träna........

carrolaijn


ett finger för myckeeee, fail

2 andra grymma låtar just nu


Min andra favorit från p3 guldgalan, helt jävla grym.

Den här låten ''replay''ade jag o jennifer hela fredags kvällen, men nu när jag såg videon så förstördes den lite, så jag är snäll och skonar er från den.

header

ny header, haha, säger samma sak om den här, den e nog bara tillfällig


så jävla bra


kan kolla på den om och om igen, så jävla bra.

RSS 2.0