Hur man kan se ut i juni...


Nått ni gillar eller ? :)

riktigt sommmarmys


barn & hundvakt


Gårdagens



Mina nya brilllzzzz!

Istället för grillning blev det glass o paj på donken, sjukt gott!

Dagens planer

- Åka med pappa in till Uppsala och sen gå till tandläkaren (inte pepp)
- Jobba (inte pepp, bara lite för att dom är så söta)
- Grilla med Linda (PEPP) Kommer bli sååå nice!

Ny design!

får duga, va tycker ni?

Dagens


Haha så jävla ful. Fyndade 2 par solglasögon för 12kr styck. Det ena paret passade väldigt bra till min outfit, haha. Visar er de andra senare nån gång.


Midsommar outfit



Klänning / Lindex
Halsband / H&M
Sandaler / Vagabond

Midsommar


Glömde kameran sen när jag åkte över till Öregrund.

Glad midsommar!



Precis vart och kollat på midsommarstången här på Gräsö. Nu ska det fixas mat! Sen drar jag över till Öregrund och möter Linda och Henrik som kommer med bussen, det gillar vi.

taggad tjej


Shopping





Tshirt / Monki 100:- på rea
Halsband / H&M 99:-
Cykelbyxa / Bik Bok 79:- på rea
Snyggaste luvtröjan / Bik Bok 100:- på rean
+ vax till benen och mascara!

Onsdag


Min kära monsterhand kom och mötte mig efter jobbet så drog vi in till uppsala för att jag ville shoppa!

Gjorde det dumma misstaget att ta leggins idag igen, har vart sjuuukt varmt idag och igår!

Middag!

Shopping! visar er senare ;)

Imorgon drar jag (och linda?) med min familj till gräsö för att på fredag fira midsommar i öregrund, kommer bli nice! Men först ska jag jobba, nästa så man saknar dom söta barnen lite! Kanske inte skrivit att jag fått sommarjobb på en förskola nu? Så söta 1-4åringar.


Bara för att låten är bra och så Carro och Jennifer style! Haha Erica kommer bajs i kors åt min musiksmak.

wakawaka


seriös tjej?

Kvällsbloggning


Skulle kolla på film ikväll och då måste man ju ha nått att äta till, så gjorde dessa mini chocolate muffins och dom var verkligen mini! Dom var het okej faktiskt.
Iaf så såg jag på Bubble Boy, så fin och rolig film! Jake Gyllenhaal <3


Har länge letat efter ett stort och färgglatt halsband utan framgång. Och idag när jag såg mitt halsband från h&m som jag fyllt på med lite extra kedjor så kom jag på att jag kunde spraya det med röd färg, sagt och gjort!

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova, hoppas på att inte min hosta ska förstöra natten, att den försvinner och min röst kommer tillbaka så jag kan jobba imorgon. Natti.

Duktiga tjejer


Videoblogg med låtar om onani


Tjejkväll vid lafsen



Blev bara en tjejkväll vid lafsen igår med Elin, Erica & Amanda. + några trevliga flickor från Rasbo som kom förbi ett tag.

äntligen

Fick igång min dator idag!! Och inget är förstört eller borta, så lättad! Ska fixa bilderna från igår nu och snart kommer linda :) update igen sooooon.


Lördag


Bjuder på en gammal grå och tråkig bild. Saknar håret, haha saknar inte ögonbrynen....

Nu ska jag fixa inför kvällen, får se vilka som dyker upp, verkar som att många bangar nu på slutet. Men langar bilder imorgon!

Bilder tagna med analog systemkamera



Skanna in lite bilder som jag tog med min analoga systemkamera för nån vecka sedan.

Nu ska jag värma på lite tacorester och fortsätta vänta på min bror, kom hem skitunge!
Dagens låt;


sugfredag

Har inte berättat allt om mitt sommarjobb, men såhär ligger de till; Jobbade bara där i måndags och det var inte bra så ringde och snacka med dom och då visade det sig att dom inte ens ville ha sommarjobbare(?). Så Ringde och snacka med komunen och dom sa att jag skulle va hemma onsdagen också (va hemma frivilligt på tisdagen) och sen fixade dom ett nytt jobb som jag skulle börja på idag(handledaren va inte där på torsdagen så fick vara hemma då också) men nej, är sjuk. Fick iaf betalt för hela veckan, förutom idag då.
Och jag som hade längtat heeeela veckan efter att få göra nått kul så skiter sig allt. Skulle in till stan ikväll men det går ju inte eftersom jag är sjuk.
Men imorgon måste jag fan va frisk för då ska vi(jag & några från min gamla klass) tälta! Tänker fan inte missa det, även om det ska va typ 15grader och regna, även om jag kommer bli sjukare. Stackars den som får dela tält med mig när jag ska snora bara :)
Sen väntar en veckas jobb = inget kuuuul. Fast på fredag är jag ju ledig och då äre midsommar, fast det känns som att det kommer faila totalt också. Och sen en vecka jobb igen, det känns som att jag aldrig ska få in den rätta sommarfeelingen med ''gör vad du vill hela nätter och dagar, du ska iaf inte göra nått viktigt imorgon''. Antar att jag får vänta två veckor till.

Nått annat helt värdelöst är att min dator har krashat och alla bloggar och skit är borta, och jag kan inte bloggadresser i huvudet? Smått panik.

Nej.. Nu ska jag vänta på att brorsan kommer hem och vill spela left 4 dead 2 med mig, det är ju helt värdelöst att köra ensam, så tråkigt...  Men jag hör av mig igen ikväll eller imorgon. Och sen med en bildbomd från helgen på söndag!

+

Åker tilll björklinge snart och träffar Linda, hörs imorrn!

Dagens





Shorts / Avklippta leggins från ONLY
Tröja / Farmors gamla
Halsband / Loppisfynd
Skor / Vegabond

Igår letade jag efter mitt lattefärgade nagellack från H&M men eftersom det tydligen inte ville bli hittat så tog jag på ett gammalt guldigt från nått okännt märke. Hiss eller diss?

Diss

Jag vill dissa mitt stökiga rum och att jag inte hittar mina nagellack jag vill ha. Passar även på att dissa alla nagellack som torkar innan man hunnit annvända dom så flitigt som man vill.

Har fått nån grej för klänningar


Okej bilden är inte alls rättvis. Men har fått nån grej för klänningar nu och kom på att jag hade den här finfina grejen i garderoben. Egentligen är det mer en långklänning men med ett skärp i midjan blir den fiiiin! (Har inget emot långkläningar, vill egentligen ha en men vågar inte, men den här slutar liksom mitt på vaden) Fast tror de kan va ett nattlinne, men vem fan bryr sig?

Och drar man ut banden så får den en skitsnygg rygg!


Såhär bar jag den i söndags. Nu längtar jag till ett bra tillfälle att använda min nya klänning från lindex.
Btw, vafan äre för fel på vädret? har vart mellan 10 och 13 grader idag??? och regn/sol/regn/mulet/sol/mulet, mulet mulet.... Man blir ju deprimerad och tvspels beroende.

Första dagen på jobbet..

..var chill. Cyklade runt i storvreta och kollade på när dom jobbade. Cyklat hela dagen; till tåget, på jobbet och hem från tåget. Nu ska jag ta moppen till Jennifer. Tar med mig chips, little britain usa, beverly hills och kameran! Måste väl hem hyffsat tidigt ikväll så slänger nog in ett inlägg senare, hörs då.

Juste, invigde nya jackan idag också! Har regnat hela dagen...

Nu väntar sängen

Ska ju jobba nu i tre veckor. Börjar sju imorgon så måste gå upp vid fem, mindre trevligt, så nu är de dags att sova!

Impulsköp, tråkiga bilder & presenter.


Efter att ha sett den här skönheten har jag länge letat efter en budjetvariant i samma färgskala, idag hitta jag en på lindexs rea för 199:-


Snyggaste ryggen hittar du på h&m för 149:-

Glansiga boxningsshorts från monki för 150:-

Skor från skopunkten på rea för 149:-

Allt är impulsköp och såg jävligt bra ut i affären men är lite tveksamt nu hemma så jag garanterar inte att nått stannar i min garderob.

____________________________________________________________________________________________


Presenter från farmor och farfar

Cowboyhatt, vettefan om jag kommer våga använda den men det kan ju bli min nya partyhatt!

Snygga och sköna skor från ecco.

Jacka (min nya moppejacka??) från Jean Paul.

cha cha bloggen

Har shoppat loss idag, köpt massa fint. Vill visa er nu men orkar inte fixa bilder, så vi hörs om cirkus en timme? Kolla in igen då.

Mitt liv just nu


Söt bild från balen som jennifer skicka till mig för nån timme sen.

Känns som att det var rätt länge sen jag la ner tid på ett riktigt inlägg så tänkte skriva av mig lite nu.
Just nu sitter jag i mitt rum med kläderna jag haft hela helgen, mindre fräscht, ska tydligen vara smutsig på röven sa linda imorse, kan bero på att jag åla runt i gräset igår... mindre pinsamt. Men men, sånt händer.
Har precis tryckt i mig en power king som blev över från igår, mindre smart nu på kvällen kanske men funderar på att sitta uppe med brorsan och köra tvspel inatt, länge sen sist.
Till mina äcklig kläder har jag ett par skor som jag fick av farmor och farfar som kom hem från norge i torsdags efter att ha vart där sen i mars, fick lite annat som jag kan visa er imorgon.
Ifall ni undrar hur jag mår så har jag dragit på mig en förkylning så det länns som att mina halsmandlar är sjukt svullna. Har även ett fett pain skavsår på insidan av kinden som tandställningen ställt till med och nån jävla samlingplats för finnar i pannan. Sen så har jag inte sovit på hela veckan och gråtit ett antal dagar i rad pga splittringen av min klass, snyft. Dom är de finaste jag haft och det värsta som jag tagit för givet. Trodde aldrig att nått sånt kunde ta slut, men all good things come to an end, aight?
Igår hängde jag och Linda i ekonomikum, träffade nog nästan alla jag känner. Nä inte riktigt men många iaf. Kvällen blev väl mindre lyckad, haha... som typ alla våra kvällar? Fattar inte vad vi gör för fel. Tror vi ska sluta med alkoholen för vi hade ju roligast på studenten och då va vi nyktra. Men vi får se hur de blir med den saken.
Jag är iaf fett sugen på att dra på mig mitt kahkigröna fodral och träffa folk, men de får bli nån helg, ska ju jobba nu dom första tre veckorna, mindre peppat.
Imorgon har jag iaf tänkt att dra in till stan och bränna mina 1000spänn jag ska leva på närmaste veckorna. Kanske inte allt då men nått litet fint klädesplagg för en billig peng kanske jag hittar. Har även planer på att hälsa på en kär liten vän och överaska på födelsedagen, men mer om det imorgon, nu ska jag våldgästa min lillebrors rum och spela GTA live eller någe spännande, vi hörs imorgon!

Tillsammans med dom jag älskar




Nu ska jag sluta tjata om min underbara klass, kommer sakna alla så jävla mycket <3
Men förstår att de som läser min blogg och inte går i min klass skiter fullständigt i alla dessa bilder.

Lyckad kväll...


.. eller? Hahaha, taggad tjej iaf.

finaste klassen


9a i mitt hjärta


Den värsta kvällen i mitt liv.
Nu ska jag äntligen få träffa alla igen hos jesper, langar bilder imorgon!

nu: skolavslutning


glada prickar

Väldigt glada prickar

trött & bondbränna

fixa håreee

Ärentuna games



Vill inte skryta men jag gick i 9a 07-10


Årliga kanotracet, och enligt tradition måste ju någon välta sin kanot och det gjorde vi!


Vissa äter lunch, andra lindar in Lotties bil i papper

Sen var det dags för stafetten, har inga bilder från det eftersom jag var med i den men kan kanske sno nån bild av nån senare.

Volleyboll, lärare mot elever.

Sista dagen i skolan med min kära klass, kommer rinna många tårar ikväll!   
Lägger in ett inlägg innan jag drar iväg till skolavslutningen.

Klasströjor och kubb


Fick äntligen våra klasströjor. Visar bättre bild sen!

mys





En dag kvar nu ;(<3

Balen


Elin

Jag, Amanda och Erica


Killarna

Amandas marabouklänning

Emelie



Klassen<3

Mathias, Kerstin och Valter

Mathias

Erica & jag

Amanda och Emelie

Amanda och Elin

Balen var skitkul! Började med att vi träffades hela klassen utanför skolan och tog massa bilder. Sen skulle vi in i matsalen(fett b) och gick med vår ''partner'', jag gick med Mathias. Sen åt vi, lyssnade på tal, sjöng, band som spelade och annat trevligt. Sen blev det mingel för flickorna medans killarna tog undan alla bord och det var dags för dans. Haha Erica och jag dansa snyggast, eller ska jag säga sexigast?

nu drar vi!





Taggar bal!

Kom precis hem från skolan. Sitter och väntar på Jennifer, sen så ska vi fixa oss till 9ornas bal som är ikväll! Ska försöka slänga in en bild på oss när vi är klara innan vi åker till balen.

melodifestivalen


Liten bit av våran halva av klassen som fick uppträda, filmat av Kerstin

Bara jag som tyckte melodifestivale var lite b i år eller?

 
9a's flickor förra året, kolla här om ni vill se alla bidrag från förra året.

dagens



Linne / Weekday
Cardigan / H&M
Väska / Nått random
Cykelbyxa / Gamla avklippta strumpbyxor

show by kling


Vet inte om det var sockret i kexchokladen jag åt men min puls ökade lite när jag kollade på det här. Om det är nån fashionista jag vill hylla så äre Elin Kling! Varje gång jag tvekar på högklackat (är ju rätt lång) så tänker jag på Elin Kling och bah ''Hon och jag är typ lika långa och hon går fan i klackar jämt, kan hon kan fan jag!'' Även fast jag tycker att långt är snyggast, fattar inte varför jag tvekar jämt. Och nu när man fick veta att hon har stora fötter så känns det lättare också, nått annat jag kännt stor ångest över i mitt liv. Och sen så är hon jävligt snygg och klä sig jäävliiigt snyggt kan hon också!

Måndag

Slutade lite före tio(!) idag, ärentunaskolans årliga melodifestival. Niorna arbetar fram låtar på musiken och sedan sista veckan får dom uppträda med dom inför resten av skolan. Bara det att vi som hade musik förra terminen inte fick uppträda pga att inspelningsskiten va trasigt förra året. Som kompensation fick vi sluta myyycket tidigare än alla andra! Rätt chill. Fast vi had ju faktiskt fixat en låt till melodifestivalen, Carina Berg låten omgjord till Lottie Ocklind låten (våran svanska och solärare) och vi tyckte att det var onödigt att slösa bort det arbetet. Så vi snodde gitarrer från musiken och störde hennes lektion och spela upp den för henne och 6g, det gilla hon!
Men sen iaf när vi slutat så tog jag, Erica och Amanda tåget in till stan. Köpte jordgubbar och satte oss i stadsparken, mys! Sen fixade vi det sista inför balen som är imorgon, ska bli såå kul.
Nu är klockan tre och jag har hunnit med skola, käkat på mcdolnads, jordgubbar i stadsparken, shopping & mer fika, chiiiiill.

Belgien VS Polen!


Amanda

Erica

Socker<3

''En klassisk jordgubbe''
Erica sa att jag skulle få fler besökare om jag la upp den här bilden =)

Lägger nog upp nån bild från melodifestivalen senare

taggar inför en ny fredag och sommarlov!


Lite bilder från i fredags, visst är vi söta? Snodde bilden av Linda.

Kille som kom fram till oss och var väldigt charmig och gullig, men man kan väl säga att han förstörde det bra intrycket andra gången han kom fram till oss


Hängde lite med dessa snubbar också, haha, väldans trevligt!
Nu vill jag ha fredag och sommarlov! Dissar nog teddybears för uppsala och fett me kärlek på fredag.

underbart



En dag med mamma & pappa



Jesper är på klassresa så hängde med mamma och pappa igår. Var först på skyttorps dagarna (ehehe skabb) men hittade en grönglasblomma för 20spänn, kap! Aldrig sett en grön förut och ah jag samlar på sånna glasblommor, köper alla jag ser på loppisar, marknader och skit.
Sen på kvällen blev det en lååång biltur till nånstans och tillbaka, sånt gillar jag! Åka bil länge och lyssna på musik, läsa tidningar eller bara sitta och njuta av landskapen utanför bilrutan. Typ nästan min favrit sysselsättning på sommaren, tycker det är helt underbart, ärligt.
Tiggde iaf till mig lite färg och en ryggsäck på nån random affär. Har letat länge efter en fin liten ryggsäck!
Idag har jag bara legat och stekt i solen, klippt gräset och ätit mackor på balkongen med mamma. Det gillar jag också!

gårkvällen


Försökte fota outfitten i bilen, gick väl sådär. Åkte amazonen för andra gången på flera år igår iaf!
Igår hade jag iaf den andra klänningen som jag köpte på h&m i göteborg, fast stoppade in kanterna i cykelbyxorna så det blev ett linne.
Efter att ha firat min kusin andreas student så drog jag och linda, som är andreas syster för er som inte visste det, in till stan för att fira alla andra studenter i uppsala. Kvällen började bra och var trevlig men sen blev det mörkt, kallt, hade sjuukt ont i fötterna och alla drog in på krogen så det var inge kul längre så vi drog oss hemmåt. Men värd kväll!

-

pga brist på tid tar vi uppdateringen imorgon, nu drar jag och firar min kusin som tagit studenten!

freitag

Var hemma från skolan idag, busigt av mig. Nej men orkade verkligen inte, skulle iaf behövt gå efter halva dagen. Har precis duschat och ska nu lista ut vad jag ska ha på mig ikväll, vet inte om jag ska ha klänning eller inte. Vad det blir visar jag er om nån timme.

die mf die

Jag är trött och kameran har inga batterier så vi tar en roligare uppdatering imorgon

2outfits

Igår

Linne / Bikbok
Cardigan / H&M
Cykelbyxa / Avklippta leggins från H&M
Halsband / Loppis
Sandaler / Vegabond

Vågade ha sandaler för första gången i år och eftersom jag gått i mina converse tidigare så var mina fötter en aning vitare än benen.

Idag

Linne / H&M
Cardigan / Only
Bandeau / Monki
+ Leggins från H&M och Converse.

fifaan


Lånar bilden av http://columbine.freshnet.se/
Tog dom allt äckligt dom kunde hitta och samlade ihop det eller? Nej jag gillar verkligen inte jordnötssmör, och pannkakor och jordgubbar är ju inte nån större favorit heller. Jordgubbar kan bara ätas på ett sett och det är solvarma direkt från en planta. Mår seriöst illa av att se bilden, det trodde ni väl inte om mig va?
Nej nu ska jag ge mig ut bland myggen och försöka fixa outfitsbilder.

RSS 2.0