summer lovin'



saknar som faan!

can't explain


Tonight i have to leave it

Är hemma från skolan idag. Ont i nacken & tandvärk (pga att tandstälningen har blivit konstig) vilket resulterar i världens huvudvärk och en liten sväng av feber = inte kul. Gick och la mig halv nio igår och sen har jag typ sovit tills klockan tolv idag, skönt. Om cirkus en timme kommer mamma och hämtar mig för at köra mig till tandläkaren för att fixa tandställningen, sista tiden innan onsdag så är väl smått tvungen. Sen ska jag försöka få nån tid hos nån doktor eller nått för min nacke så snabbt som möjligt, blir väl kanske inte förns nästa vecka. Ska även försöka få tid hos en optiker nästa vecka, haha många fel på mig just nu.
Här har ni tre låtar som går på repeat här just nu. (och angående mitt användarnamn på spotify, det var inte jag som kom på det, haha)

pump it


Tog fram farfars gamla skärp och ett par gamla shorts från gina idag!

minoutfit.se

Har registrerat mig på minoutfit.se nu!

sjuuukt snygga jackor


Ni hittar dessa skönheter på modekungen.se

ASSÅ VAD E DE FÖR FEL PÅ VÄDRET

snö - sol - regn - sno- regn - snö -sol - snö - regn - SNÖSNÖSNÖSNÖ. Blir galen! Kan det inte bli sommar NU?

Bröllopsfotografen



Hade tänkt att tipsa om en väldigt bra svensk film, bröllopsfotografen. Efter att ha sett trailern för länge sen har jag velat se den för den verkade väldigt bra. Så i fredags så hyrde jag och mamma den och den var verkligen bra, mycket bättre än jag trodde!


The magnificent dance


Dålig update senaste dagarna men har inte haft nått att berättat om så har inte orkat. Men igår kom iaf amanda, linn (som hade klippt sig, assnyggt!) och lollo hit och vi hade kul! Åt mat, kollade på ronny & ragge och dåliga paris hilton filmer, haha.

Dagens inköp


Prickig magtröja från gina tricot. Fanns bara i L så är lite stor o inte riktigt magkort men kan ju alltid sy upp den till sommarn.

Jättefin bh från bikbok, billigt också! Bara 99spänn. Snyggt att låta den sticka upp lite under en tröja.

dresscodeklädeskådoutfitklädsel mm



Idag hade jag på mig några av mina senaste inköp. Legginsen köpte jag i fredags på gina tricot, har ju likadana fast svarta, väldans bekväma och snygga så var tvungen att införskaffa ett till par. Huvtröjan kommer från H&M, ett riktigt fynd! Billigt, snyggt och jävligt bekvämt. Den söta magtröjan eller vad man ska kalla det som jag har under kommer från bikbok, kommer vara asfin i sommar!

Fast hade dock inte luvan på mig idag men var tvungen att visa hur fin den är!

Är sjuuukt sötsugen

och med det vill jag säga att nån måste komma hit med fetaste kladdkakan, NU. Har inte ens cola hemma *fäller nån tår*

slänger upp en outfit snart så kolla in snart igen!

saknat mig?

I lördags åkte jag som sagt till tandläkaren först, har fått tandställning påunderkäken nu också, inte skönt. Sen åkte jennifer och jag till grand för att fixa inför idag.

Döskallarna är mina!

Den här åkte också med, fast den har ni väl sett förr.

En annan ny som jag inte har visat er.



ASmysigt väder vare ute!

Åkte hem till jennifer på kvällen, och ja jag är normal.

Och idag vare dags för allt på grand, efter att ha vart där i mer än fem timmar så fick jag veta att jag gick vidare till länsfinalen! SKITKUL verkligen! Är så glad för alla positiva kommentarer jag fick!
Så snart gäller det igen, den 14e maj smäller det, så välkomna till grand i uppsala då! Grattis till alla andra som kom vidare! Alla banden var verkligen asbra, ni som inte var där missade verkligen nått!

Morgondagens planer

- Jennifer kommer hit och vi åker till stan.
- Tandläkaren (har ju tandställning, ifall ni inte visste de)
- Möta upp linda (bildlärare) och dra oss med alla tavlor till grand.
- När vi är klara på grand så blire shopping och kinamat med jennifer.
- Alice i underlandet 3D med jennifer, hon bjuder! Födelsedagspresent.
- Sova hos jennifer, om jag inte får nån riktigt jävla äklig tandvärk.

Idag var jag och linda på nån sminkkursgrej på face. Känner mig fin, vill se ut såhär varje dag. Ska nog dit och köpa några produkter nästa vecka tror jag, nån som vet om dom är bra eller?
Nu har erica åkt långt bort i en vecka, synd, kommer saknarej. 
Nu ska jag göra klart en tavla som ska med imorgon, hörs kanske imorgon då, annars på söndag, pussen.

Btw, vad jag förstår så är det typ på söndag halv tre som dom öppnar så man kan se tavlorna på grand i uppsala.

100318


Btw

Nu i helgen så är det ukm festival och jag och min estetklass ställer ut på grand i uppsala. Glöm inte att kolla in det!

Halloj

Sitter och samlar mod till att ta en bild på dagens outfit, men det är så jävla kallt så vågar inte ta av mig filten.
Igår så åkte jag in till stan med erica & amanda för att shoppa men hitta inget kul alls. Kan bero på att vi var helt trötta och flummiga. Ni ska bara veta vad vi gjorde på new yorker. Men blev en fika innan vi drog oss hemmåt iaf.
Nu ska jag försöka fastna på en bra bild och snart kommer farmor och farfar hit. Men kika in snart så kanske det kommit upp lite bilder.

TISDAG


Har tagit fram en gammal favorit från garderoben, syftar på jackan, den har några år på nacken den.  Hade tänkt att kolla på tv nu, tråkig som jag är. Börjar väl nått gammalt top model avsnitt nu vid fyra, blir väl de, sen kanske lite gamla the hills och the city, sånt är skoj. Slänger väl kanske in nått inlägg senare så cya!

Kvällen



Tack för allt!

+


jennifer och eric saade!


dagens outfit!

Kvällens outfit!

Snart kommer resten av tjejerna så uppdaterar med bilder ikväll!

Grattis till mig och farmor idag!

.

nu är jag lycklig


Några av mina presenter jag fått. Fyller ju inte år förns imorgon men firade med familjen idag iaf, asbraaa.
Om nån timme kommer jennifer hit, sen imorgon kommer resten av mina flickor hit och så ska vi fira mig. Är lediga från skolan imorgon, väldigt passande tycker jag. Men nu ska jag snart äta, slänger kanske in ett inlägg senare, c'yaa!

The Good Girl


Jag älskar Jake Gyllenhaal, liksom finns det nån film som han är med i som är dålig? Nej. Helt underbart. Tror jag ska se Brokeback Mountain(bra bra bra) nu, och sen så måste jag gå och se Brothers nån dag.

+-+-+-+-+-+


FYFAN VAD JAG LÄNGTAR


Hur kvällen blev

Jag åt den där pizzan, sen blev det godis och film med pappa. Ska jag va ärlig så har det inte hänt så mycket mer. Gosade lite med turbo men bytte aldrig i buren. Varför är jag så lat? Inte har jag städat rummet heller, och tårtan ska jag göra nu... Skyller min lathet på huvudvärk.
Jaja, dags för tårta och sen lägger jag mig och sover, sjuuukt trött, så stänger av datorn nu, vi hörs imorgon!


grymmmmm video


Fredag


Skulle ta kort på dagens men det va helt jävla omöjligt att få en bra bild så de spårade ur lite, tog massa roliga bilder men vågar inte visa dom. Ibland är jag bra jävla rolig asså. 
Blev tyvär inte så att jennifer följde med mig hem så blir en hemmakväll ensam, kanske med brorsan, vi får se, vi får se. 
Hade iaf tänkt byta i kaninburen nu (tråååkiiiigt) men vet inte om jag orkar, är så trött, mamma kanske kan hjälpa mig imorgon? Men iaf sen ska jag äta, billys panpizza<3 Är ensam hemma med jesper så orkar inte göra mat.
Sen ska jag göra klart i mitt rum, som jag aldrig gjorde igår pga min äkliga huvudvärk. Och så ska jag fixa tårtfyllningen till imorgon då släkten ska komma och fira mig, fyller ju år på måndag. (!)
Men men, vi hörs så länge, uppdaterar sooooon, byebye!

torsdag

Dålig uppdatering senaste dagarna men har inte orkat eller haft tid, i tisdags så var jag hos farmor och farfar hela kvällen, igår så mådde jag inge vidare så åkte hem tidigare från skolan och sov nästan hela kvällen och idag har jag vart hemma från skolan och legat framför tvn hela dagen. Imorgon ska jag först till tandläkaren på morgonen och sen ska jag nog försöka ta mig till skolan och sen så kommer nog förhoppningsvis jennifer hit, det gillar vi.
Nu ska jag fixa till mitt rum lite och sen blir det väl tvn eller sängen igen, men vi hörs väl imorgon, byebye.

dancedancedance


always running out of time


8mars2010


plusgrader och strålande sol, är det vår? äntligen. det firar vi med bär och chokladkakor.

15 saker man vill ha


CHICY
MODEKUNGEN

MONKI


internationella kvinnodagen

" -Finns det inte internationella mansdagen?
  -Nej det är väl de dom andra 364 dagarna på året."


Är hemma från skolan idag, som förra måndagen. Tråkigt.
Längtar tills jag fyller år, verkligen, vill ha pengar, mobil, presenter och det är bara en vecka kvar.
Förlåt för den dåliga uppdateringen igår, hade en heldag framför tvn, orkade verkligen inte annat. Mtv hela dagen, sixteen and pregnant hela dagen. Fast sen efter the city var slut gick jag och duscha och satte mig vid datorn ett tag, fast hade verkligen inget att skriva, orkade inte skriva.
Mamma köper hårfärg till mig idag, det blir mörkbrunt igen, sen om nån månad kanske jag börjar göra det ljusare, eller så väntar jag till sommaren får bleka det som förra året, vi får se.


Vad jag gör när jag har tråkigt


det är så tråkigt att bara gå runt utan smink och ofixat smutsigt hår som sitter uppe i nån slarvig toffs, även om man är sjuk, så kände att jag var tvungen att leka lite nu innan jag ska sova. passade även på att visa hur mycket ljushårigare jag var i sommras med en gammal löshårsbit, funderar fortfarande på dedär med håret asså, jobbigt. men nu efter att ha vart ''lite vacker'' i tjugo minuter så ska jag tvätta bort sminket och sova, godnatt folket.

nu

ska mamma och jag kolla på Luftslottet som sprängdes, skriver mer senare!

fredagen



+

tjenare bloggen! nerrå men..
igår åkte jag hem till jennifer efter skolan, vi åt mat och kolla på några avsnitt av vampire diaries, men sen runt tio fick jag åka hem pga att jag fick feber och måde dåligt, inte kul. nu sitter jag här och målar, lyssnar på daft punk och sånt kul och roligare än såhär kommer nog inte helgen bli. förra helgen hade jag nackspärr och kunde knappt göra nått, den här helgen är jag sjuk, hoppas på roligare nästa helg. fast på fredag ska jag till tandläkaren och spänna åt tandställningen eller hur man säger så kommer väl lida av tandvärk då istället. men på lördag ska jag fira mig själv med släkt och sånt och det blir nog lite roligare iaf, fyller ju år nästa måndag!
nu ska jag väl gå över till tv'n eller nått, och tvinga mamma eller pappa att hämta min kamera jag glömde hos jennifer igår så ni kan få se lite bilder kanske.

lady gaga i globen 7 maj


shopping


Nagellacken från h&m, cirkus 40kronor.Mascara från åhlens 119:- istället för 139:-. Örhängen ur&penn 20kr. leggins från bikbok, 2 för 149:- fast funderar på at byta dom vita till ett par svarta, få se hur de blir med den saken.

Bytte även mina strumpbyxor som det skulle va en sömm på baksidan av benet, saken var bara den att när jag skulle iväg till elin förra fredagen så visade det sig att det var en sömm på framsidan av ena benet o baksidan på det andra. Så gick tillbaka med dom och skratta lite åt dom tillsammans med kassörskan och fick ett par nya.

favoriterna


2an & 3an köpte jag idag på h&m, bellas' choice och latte 2 go. vet att jag slarvat målningen lite på 2an.

++++++++

sitter och lyssnar på teddybears, så bra. har inte gjort mycket idag, först skola och sen har jag bara degat vid tvn och datorn. ska nog gå och värma en panpizza i micron(seriöst gott) och spela halo(seriöst kul) med brorsan. sen blir det att plugga astronomi(seriöst kul). c'ya bitches

godmorgon


a little less conversation a little more action


tisdag


jag vill ha långt hår och mittbena. och vara snygg i mittbena.


HAHAHA dog.

bebisen


glömde en sak


gärna en schysst bränna också

vad jag vill ha just nu


allt på bilden(bortsett från stöket i bakgrunden), precis som i sommras. min älskade skjorta, jeansshorts, nitarmbandet som vart borta sen i sommras, mitt långa älskade ljusbruna hår, mitt orange nagellack, fjäderhalsband, fjäderörhängen... sommar.

det snöar...

.


RSS 2.0