onsdag


Åkte in till uppsala med amanda efterskolan, när vi kom fram blev det typ; hm vad ska vi göra nu då? ingen hade varken pengar eller nått speciellt ärende, haha. Slutade med att vi gick till george och köpte en biskvi och nån kaffegrej(amanda då)

denim


Äntligen vågade jag att klippa av ärmarna på min jeansjacka, min efterlängtade jeansväst inviger jag nån dag framöver!

Bara jag som får riktig jävla ångest pga konserter?

När jag äntligen fick se panic at the disco live, efter att ha älskat dom i ca tre år, så stog jag inte längst fram, även fast jag nästan gjorde det under förbanden pga att jag inte palla trycket. Efter det kunde jag varken lyssna på patd eller höra liveinspelade låtar överhuvudtaget. Vet att det låter jävligt töntigt men detta är väldigt känsligt fortfarande trots att det gått mer än två år nu, darrar fortfarande lite på rösten när jag berättar om det för folk.
Och just nu har jag stor ångest för att teddybears spelning på grönan landat mitt på min skolavsltuning. Jag lider verkligen när jag hör deras låtar nu, speciellt rocket scientist som jag verkligen velat se live sedan jag såg det på tv från p3guld. Men det kommer väl fler chanser med teddybears, vill ju nte missa min kanske sista kväll med hela klassen.
Däremot kommer det nog inte fler chanser med patd eftersom ryan och jon lämnade bandet för ett tag sen, en annan sak som är väldigt kännsligt. (Grät och kollade på minnes

btw

måste säga att teckningen i förra inlägget inte är klar, bla håret och lite skuggor som måste fixas! Och den stora skuggan över munnen är en skugga från mobilen.

fina grejor man kan hitta i en mobil


tråkmåndag


Invigde min nya väska idag, 60spänn på kapphal, löjligt! Visst är den snygg tillsammans med min jacka?

Slutade 12 idag (hääärliiigt) så åkte hem och pluggade lite i solen och nu försöker jag inbilla mig att det syns lite iaf, haha. Har soprov imorgon, blä. Menmen, ska kolla lite bloggar nu, plugga, kanske cykla med erica? Sen köra ett 25min träningspass! Typ kvällens planer, inte helt fel, men plugget förstör liiite.

godnatt

Har cyklat med erica + kört en kvart träningspass nu, känner mig duktig och svettig, värt! Ska skicka iväg ett hkarbete nu sen blire sängen, godnatt.

ska strax ut och cykla med erica...

Har ju börjat träna lite nu med träningsdvder och grejor och igår när jag låg i sängen och filosoferade innan jag skulle somna så tänkte jag ''Nu ska jag sluta äta så jävla mycket så jag får en snygg kropp nån gång.'' Och det gick ju bra, idag har jag klämt i mig;
2 mackor
1 glas oboy
2 cocos bollar
1 chokladmmufins
3 glas julmust
1 hamburgare + potatisflyftor
lite popcorn
1 chokladboll
1 glass

HAHAHAHA okej, såhär kan vi inte ha det.

farmor & farfar 1965


fin bild va?

dagens




the only difference between martyrdom and suicide is press coverage

''lyssnade på panic at the discos gamla låtar idag och kände mig som emo på nytt''
så jävla bra. nästan så att man gråter när man tänker tillbaka på när man såg dom live och att man kanske aldrig få se dom tillsammans igen(fast det har jag ju också gjort ett antal gånger redan)

fynd


Fyndade två finfina ringar på vikstamarknaden idag för 25spänn styck!

slänger nog upp en dagens lite senare

plastic surgery slumber party


Dagens outfit, lite sportig. cykelbyxa, nya shorts från hm, luvtröja från hm och linne från monki.

shopping; linne weekday, baddräkt h&m (kär), strumpbyxor, bandeau monki, hårnålar o läppglans från bikbok. Hittade även en klänning som jag ska ha på balen eller skolavslutningen, inte riktigt bestämmt mig än,men ni får nog vänta ett tag tills jag visar den ;)

Halloj


Gammal bild men det är ungefär såhär jag ser ut just nu.  Är hemma från skolan, lite sjuk sådär. Vet ni hur skönt det är för halsen att äta kex när man har ont i den? jätteskönt, så sitter och äter kex samtidigt som jag lyssnar på the seeds, sjuuukt bra! Skulle ju till stan med amanda idag igentligen, men de blir ju inte av. Tur att man har en gullig mamma som köper blondering och mascara till en. Ikväll blir det allstå så att jag slingar håret i en ljusare ton.
Nej nu ska jag nog borsta bort kaksmulorna från so-häftet och plugga lite till morgondagens prov ifall jag orkar ta mig till skolan, har ju mattenationella också, blä. Sen ska jag väl börja på min hkgrej som ska va inne på fredag. Ska nog skriva om matkultur. Blir säkert skitbra, men så blir det inte det ;ppPPpppPPppp

Juste man lär sig mycket av att lyssna på radion, idag lärde jag mig bla att jason derulo säger jason derulo i början av watcha say, och att simon och thomas är ett par!

trevlig tisdag


Kan ni se vem det är på bilderna eller? Fett söt med löshår, lösögonfransar och bortrakade ögonbryn.

Var in till uppsala efter skolan idag, gick först runt lite mer erica & jeppe o sen mötte jag upp linda för att sola lite. Glömde det jävla minneskortet till kameran hemma så blev inga bilder. Men åker nog in till uppsala med amanda imorgon så får ta nån bild då.

backseat


Gamla bilder

Tjena tjena, sitter o käkar kex och dricker cola! ( o lyssnar på mina favvolåtar just nu; fall out boy - grand theft autumn / where is your boy tonight & a little less sixteen candles, a little more ''touch me'', inte nyaste men nyligen återfunnen kärlek)
Har vart hos tandläkaren idag och spänt åt tandställningen lite granna, kommer nog inte vara skönt ikväll/natt.
Kvällens planer är väl typ plugg och kanske nån cykeltur i det grymt fina vädret. Nu ska jag lyssna vidare och kolla lite bloggar så kanske vi hörs senare!

Jennifers födelsedag


Hittade en bimbo i skogen

Hahaha, sööt!

Röda näsan

Present från mig


gott!

gårdagen






Sen efter att vi gjort kladdkakan så glömde jag bort kameran :(

Living for music, living in a dance. music for life, those dancing days




Tjeanre, hur mår ni idag? Drar in till uppsala & linn ikväll så uppdaterar igen imorgon, efter jag firat jennifer som fyller år!

fredag


Fredagkväll med amanda & erica = kul!

Glasögon&kors


Åkte in till uppsala och hämta glasögonen (som ni får se på nån annan dag). Blev även att jag köpte ett par örhängen på glitter, endast 32,90kr.

spexfoto


Klassens tema var sjukhus.

Dr Odenhagen & Dr Kosmos

Galna kosjukan med svartsjukan i bakgrunden.

Erica, Jennifer (hennes klass var töntar) & Elin.

Amanda och Marcus

Grönpest!

Gulsot och blåsjukan? kommer inte ihåg.

Denise och Jennifer.

Töntar!

cykeltur


Bild från min och ericas cykeltur igår. Haha cyklade vid sju och var hemma halv tio typ, så duktiga. Ska cykla idag igen men blir nog liiitee kortare då.
Idag tog vi spexfoton i skolan, ska fixa bilder från dagen nu så kolla in om en stund om ni vill se!

get fresh with you




Linne bikbok
Cykelbyxa avklippta leggins från h&m
Kängor h&m
Cardigan h&m

Åkte in till uppsala med erica efter skolan, köpte nya strumpbyxor(som ni kanske ser på bilden är dom trasiga) och en jättesöt bh. Tog en fika också, skiiitfint väder ute!! Nu ska jag hjälpa mamma med maten och kanske plocka lite på rummet om jag hinner innan jag och erica ska ut och cykla. Då tar jag nog kameran med mig så keep updated!

kvällspromenix med kaxig unge & mamma


-


Enkel outfit idag. Försöker även visa min nya hårfärg men den är sig inte lik på bild, ser mer mörkrött ut men det e typ ljustbrunt/ornange haha, vet inte riktigt vad de är. Inte så lyckat alls faktiskt, men men, får färga det igen om några veckor.

joy


apollo 100 - joy
Fast gillar mer the ventures version av det hela.

ja tack


Fashionology

day after tomorrow, eller ska jag säga jake gyllenhaal?


sneak peak!


Detta är vad jag sysslat med ikväll, väldigt nöjd hitils! Blev inspirerad av mitt kuddfodral från h&m jag visa förut, men kaxa till det lite med en döskalle(som ser lite konstig ut förtilfället, men det fixar sig!). Hade tänkt att kolla på day after tomorrow nu, sen ska jag möta linda för en liten nattpromenix, kanske tar nån bild.´men cya!

Ville lägga upp bilder från igår...


... men insåg att vi raderade alla bilder, haha, men var hos jennifer iaf.  Visar upp godaste kräftsoppan jag gjorde igår istället!  Vill ni ha receptet eller? Kanske ska göra en matkategori på bloggen?

ingen bra bild men...


...vart fan har mina gråa boots tagit vägen? Kan hända att jag slängt dom, för klackarna är jävligt slitna, kommer fan inte ihåg asså... Får leta!

hittade lite söta bilder från 2009

 
Åh ge mig sommar!

+


Min nya lampa från ikea!

Söt blomma/buske/växt/chrysalidocarpus/areca? Ska bara hitta ett ställe att ställa den på + en kruka.

Nytt orange sängöverkast från ikea & kuddfodral från H&M.

music


Tryck på bilden för lite musik!
Nu ska jag städa mitt rum, tror jag iaf, om jag gört bjuder jag kanske på lite bilder sen.

angående hårfärgen

Hände inte så jättemycket, men är mer brunare nu än förr, en bit på vägen iaf!


färg



Två tröjor från bikbok, 2 för 99:- Gul, asskön! Blir asbra i sommar till ett par jeansshorts. + ett ljusrosa nätlinne.

Blue my mind från H&M och 619 vintage mint från isadora.
Har även köpt lite småsaker till mitt rum som ni får se imorgon. Var ju till optikern också så ska få ett par läsglasögon om nån vecka!
Sitter just nu med färg i håret som ska sköljas ut typ nu, så vi hörs!

lillördag


Drar in till uppsala med brori nu, sen möta upp mamma och försöka hitta en tid hos nån optiker. Hörs ikväll!

100406


Gårdagens outfit, kom på fem minuter innan bussen gick att jag var tvungen att ta bild, kände mig så fin i skjorta och allt!  Fast sen blev inte bilderna så fina kanske men det är ju en annan femma.

Igår så drog jag och amanda in till stan, satt på fyrishov i tre timmar och vänta på att linn skulle kolla klart på nån innebandymatch. Sen när det äntligen var klart så drog vi hem till linn, drack te, åt mackor, snacka skit och kolla tv, mys!
Sen idag var perfekta vårdagen! Gick från linn ner på stan, perfect väder, tog tåget hem, bytte om och tog moppen till jennifer. Åh så kul att åka moppe!

Hiss eller diss?


Magväskgrejen är cool, men tycker svart och nitar har blivit lite uttjatat nu.

+


Idag ramla dessa skönheter ner i brevlådan. Ska snart berätta vad jag sysslat med senaste dagarna!

!


Vill bli ljushårig igen tror jag.

SERIÖST?!?


ASSÅÅÅÅÅ, åh.
Tappa helt lusten att åka in till stan imorgon i min nya vårjacka nu. Får trösta mig med att det blir plusgrader  igen på eftermiddan och på tisdag.
Nej fyfan nu får det bli sommar.

+


Blev en tur till farmor och farfars lägenhet istället


Lånade lite kläder av farmor

Dagens, fast hade mina svarta leggins med knädetaljer från gina tidigare idag.

Glad påsk!



Har vart och firat påsk hos mormor & morfar, nu försöker jag tigga skjuss till gränby centrum för att köpa en grej på gina tricot, visar er senare ifall jag lyckas få tag på det!

Ego war


Tryck på bilden för lite musik

it's working

Kan inte sluta lyssna på congratulations, helt fantastisk.

vad jag skulle vilja smaska på just nu


Men blir väl bara ett glas påskmust medans jag kollar på zodiac, sen blir det sängen!

Dagens musiktips

MGMT's skiva Congratulations!

Dagens planer

Det är fredag och lov, det firar vi(jag?) med att ha suttit i skabbiga kläder framför datorn tills nu. Och resten av dan blir det:
- Städa
- Ut och gå med mamma, kanske?
- Kolla på october sky eller zodiac eller the day after tomorrow eller alla, eller två av dom, vi får se, vi får se! Alla med jake gyllenhaal iaf, hihi. Nån som vill göra mig sällskap?

chacha

Idag så var jag först i skolan dåe, sen efter det så var jag och amanda kvar i skolan och väntade på att linn skulle komma. Sen när hon väl kom så fick vi sitta kvar i skolan i 45min o vänta på bussen hem till amanda där vi åt tacos, godis och googla snygga killar, haha! Kul vare iaf. Sen när jag skulle hem så halka jag på amandas trappa och slog i ryggen och röven så har ett sår på ryggen nu och känner att jag nog kommer få nått blåmärke också, typiskt min smidighet. Sen så har jag kollat på little britain och käkat mackor, haha, mys.
Nu kom mamma och visa upp fetaste godisskålen, hihihihi.

RSS 2.0